Online Rituelen

Sinds kort voert Het Rad online rituelen uit via zoom. Het samenzijn op deze manier is bijzonder. Afstand doet er hierdoor niet toe. Mensen die in het buitenland wonen en mensen met beperkingen kunnen van huis uit meedoen. De hoorn gaat rond, we zingen samen runen en ontdekken steeds meer wat ook online prima werkt.

Een leidraad voor deze rituelen zijn werelddagen zoals Wereld Aardedag, Internationale Gebarentaaldag, Wereld Bijendagen en Internationale Vrouwendag. De kracht van herhaling uit zich in het raamwerk voor de online rituelen waarbinnen ruimte is voor telkens een ander onderwerp. Ieder ritueel wordt voorgedragen door deels wisselende sprekers.

Tijdstip: 19.30 – 20.30 uur

2021
21 juni Wereld Vrede en Gebedsdag
9 augustus Wereld Dag voor Inheemse bevolkingsgroepen
23 september Wereld Gebarentaaldag

FaceBook groep Het Rad Online Rituelen