Vlam voor Vrede

Vlam voor Vrede is een heidens initiatief voor vrede, veiligheid, saamhorigheid, vrijheid en voorspoed.

We leven in roerige tijden en stemmingmakerij is aan de orde van de dag. Voorouderlijke geesten doen een beroep op de vredeshoeders onder ons mensen. Ze vragen ons samen te komen en onze krachten te bundelen. Elk van ons kan op eigen unieke wijze de vlam van vrede voeden, alleen of samen met een groep. Zing, dans en trommel om vrede en vreugde in het web van het lot te spinnen!

Voorouderlijke geesten roepen ons tussen de werelden. Ze vragen ons bijeen te komen in de vredesgaard waar immer een vuur brandt en onze seidr voor vrede, veiligheid, saamhorigheid, vrijheid en voorspoed de vlammen doet oplaaien. De vredesgaard heet alle vredeshoeders welkom: mensen, voorouders, goden, geesten van alle tradities, geloofs- en levensovertuigingen, allen die bereidt zijn tot samenwerking voor het goede van al wat leeft, van het meest nietige wezentje tot en met de aarde zelf.

De vlam voor vrede is een vuur dat in vele van ons brandt. Het is een hartstochtelijk verlangen te strijden voor wat wij van waarde achten: vrede, veiligheid, saamhorigheid, vrijheid en voorspoed voor onze goede en gevende aarde, voor flora, fauna en mensheid gelijk.

Laat onze vredestrommels en vredesliederen luidt horen!

 

Wees welkom in de Vlam voor Vrede FaceBoek groep

Auteursrecht: Frigga Asraaf